vopsitorieDefectele unei caroserii apar in timp, ca urmare a coroziunii, datorita interventiilor exterioare sau in situatia neplacuta a unui accident auto.

La AUTOBILD, remedirea defectelor aparute are loc prin redresarea, indreptarea sau inlocuirea elementelor de caroserie afectate si protejarea anti-coroziva pentru readucerea caroseriei la aspectul initial.

In cadrul  atelierului nostru  de tinichigerie-vopsitorie se efectueaza lucrari de orice complexitate, de la simple operatiuni de polisare a caroseriei, pana la lucrari cu grad de dificultate deosebit. Avem toate dotarile tehnice necesare si cele mai moderne scule si echipamente pentru a readuce in parametri estetici optimi caroseriile grav avariate. Ulterior, vopsirea acestora se face in cabina de vopsitorie, la cele mai exigente standarde impuse de producator.

Toate piesele de caroserie utilizate, dar si tehnologia inalta de pregatire si vopsire satisfac atat standardele producatorului, cat si celor mai avansate standard din domeniul tinichigeriei si vopsitoriei.