Autobild – Service Autoutilitare si Autoturisme

Tinichigerie și vopsitorie auto

Vă punem la dispoziție servicii profesionale de tinichigerie și vopsitorie pentru autoturisme si autoutilitare indiferent de complexitatea lucrării.

Sună-ne: 0730017514 / 0758255888

Tinichigerie și vopsitorie auto

Tinichigerie și vopsitorie auto

In cadrul atelierului nostru de tinichigerie-vopsitorie se efectueaza lucrari de orice complexitate, de la simple operatiuni de polisare a caroseriei, pana la lucrari cu grad de dificultate deosebit.

 Tinichigerie auto de cea mai buna calitate.

Servicii de vopsitorie complete

Servicii de tinichigerie & vopsitorie

Reparatii tinichigerie – Sistem complet pentru fixat si redresat caroserii de autoturisme si autoutilitare

Vopsitorie – Manopera si materiale incluse (vopsea si chit)

Defectele unei caroserii apar in timp, ca urmare a coroziunii, datorita interventiilor exterioare sau in situatia neplacuta a unui accident auto.

La AUTOBILD, remedirea defectelor aparute are loc prin redresarea, indreptarea sau inlocuirea elementelor de caroserie afectate si protejarea anti-coroziva pentru readucerea caroseriei la aspectul initial.

Avem toate dotarile tehnice necesare si cele mai moderne scule si echipamente pentru a readuce in parametri estetici optimi caroseriile grav avariate. Ulterior, vopsirea acestora se face in cabina de vopsitorie, la cele mai exigente standarde impuse de producator.

Toate piesele de caroserie utilizate, dar si tehnologia inalta de pregatire si vopsire satisfac atat standardele producatorului, cat si celor mai avansate standard din domeniul tinichigeriei si vopsitoriei.

Imagini din timpul procesului de vopsire

Imagini dupa procesul de vopsire