Autobild – Service Autoutilitare si Autoturisme

Inlocuire ulei cutie de viteze automata

Vă punem la dispoziție servicii profesionale de schimb ulei si curatare cutie de viteze automata la autoturisme si autoutilitare indiferent de marca.

Sună-ne: 0730017514 / 0758255888

Tinichigerie și vopsitorie auto

Schimb ulei si curatare cutie de viteze automata

La Autobild beneficiezi de servicii de cea mai inalta calitate cu aparatura de ultima generatie special conceputa in acest scop pentru un rezultat optim.

Curatare cutie de viteze cu solutie speciala

Inlucuire filtru si ulei cutie automata

Servicii de inlocuire si curatare ulei Cutie Viteza Automata

Echipamente Performante – Personal Calificat

Fiind un element intens solicitat în utilizarea autoturismului sau autoutilitarei tale, cutia de viteze este supusă unor temperaturi deosebit de ridicate, iar în ulei se depun diverse reziduuri ce afectează în timp proprietățile uleiului.

La AUTOBILD, înlocuirea și curățarea uleiului din cutiile de viteze automate se realizează prin intermediul unor echipamente speciale de înalta performanță ce asigura atât schimbul dinamic al întregului ulei la o temperatura controlata cât și spălarea eficientă a tuturor componentelor cutiei.

Dacă mai stai pe gânduri în a te decide să schimbi sau nu uleiul, te invităm să analizezi lista de beneficii: evitarea deteriorării cutiei de viteze, răspuns mai rapid la accelerare, preîntâmpinarea defecțiunilor majore, prelungirea duratei de viată a automobilului, etc.

De asemenea specialiștii noștri sunt aici pentru a te ajuta și cu operațiunile mai complexe legate de defecțiunile cutiei de viteze: înlocuire cutie de viteze manuale și automate, schimbare kit ambreiaj uscat, volante, etc.